2013. július 2., kedd

ufó, ÖSSZEESKÜVÉS, világgazdaság 2.rész

3 olyan különleges téma, amelyekkel kapcsolatban rendszeresen kapok a blogolvasóktól levelet. Néha külön-külön, néha összekötve ezeket. Eljött tehát az ideje ennek a blogbejegyzésnek, a 3 téma alapos megbeszélésének. Nem lesz rövid írás ez a 3 részes cikksorozat, és könnyen lehet hogy ez is nagy ellenállást fog kifejteni. Nagyon azért ne gurulj be, ne dühödj be, annyit azért nem ér az egész. Nézzük is, hogy akkor most hogy is van ez az idegenlényekkel, a háttérhatalmak összeesküvésével, és a csúf gonosz világgazdasági manipulációval!

...ja, még annyit hadd szögezzek le,
hogy a Nagy Igazság kulcsát nem tartom a zsebemben, (ha így is lenne, akkor is le kéne tagadnom, mert a parancsnokaimtól ezt az üzenetet kaptam egy chipen keresztül a bőröm alól) pusztán egy évtizednyi meditatív életből fakadó, olykor élesebb, olykor homályosabb meglátásaimat tudom veled megosztani e témák kapcsán. Kezdjük hát!

A cikksorozat első részét, az UFÓ-kat itt találod >>

2. rész

Összeesküvő Háttérhatalmak


Nem idegen a téma, hiszen több kevesebb figyelemmel már ezt is évek óta követem. Még az intenzívebb netezések előtti időkben is bújtam ilyen témájú könyveket. Van itt aztán minden. Titkos Társaságok, páholyok, klubbok, P2, Új Világ, Bábkormányok, Bábmesterek, mogulok, klánok, dinasztiák, lobbyk, háborúk, összefonódások, érdekek, manipulációk és mindenféle ördögi dolgok hhrr... hrrr...

Jaaaj olyan könnyű lenne ilyen egyszerűen rámutatni "valakikre", hogy Ők a csúf gonosz összeesküvők, mi pedig az ártatlan kis báránykák, de tényleg így van ez? Érdekes, hogy mióta meditációval foglalkozom, már picit más szempontból figyelem/látom ezeket. Nézzük picit megfordítva a dolgot, és kezdjük az egésznek a mozgatórugójánál!

Tegyük fel, hogy mindenfajta összeesküvés elmélet helytálló és létezik! Sőt, még durvábbak is vannak csak mi még nem tudjuk. Tegyük fel hogy minden igaz a zártkörű "mindenható" klubbokról, a maréknyi emberről aki a kezében tart mindent (lassan már több száz éve) és egy előre megírt terv szerinte hajtják uralmuk alá a földet és benne minket. Legyen így, és játszunk el a gondolattal! Mi mozgathatja ezeket az az embereket? Ördögi sötét erők? Lehet, de nézzük részletesebben ezeket az "erőket"!

Hatalomvágy? Mohóság? Elégedetlenség? Irigység? Kisebbrendűség érzés? Hatalmas egók? Agresszivitás? Arrogancia? Kegyetlenség? Sunyiság? Szomorúság?

Gondolom valami ilyesmi boríthatja be az életüket (a csakráikat és a finomenergia-rendszerüket) és ezeket a negativitásokat próbálják minél nagyobb méretekben kiterjeszteni a világon. Na de nézzünk most picit magunkba!

Ezek a fenti negativítások vajon bennünk nincsenek meg? Benned nincsenek ott? Bennem itt vannak. Sőt, sok év meditáció után kezdem csak már egyre finomabban érzékelni, hogy milyen alattomos módon is bújnak meg a csakráimban, és "dolgoznak" azon hogy ne érezzem jól magam! Akkor kezdi csak el igazán érezni ezt az ember, amikor mélyebb meditációk alkalmával felül tud emelkedni ezeken, megtapasztalja a Létezésnek egy sokkal nyugalmasabb, örömtelibb állapotát, és amikor "visszatér" a hétköznapi állapotba, akkor tudja már összehasonlítani magában, hogy egyébként milyen lehúzó erők is terhelik a lényét.

Ne legyenek illúzióid! Ha elkezded a meditációt, és rendszeresen fogsz vele foglalkozni, akkor a hatalmas áldások és a "megvilágosodás" mellett bizony egyre inkább saját magaddal is szembesülni fogsz! Azzal az oldaladdal, amivel nem szeretnél. Tudod miért? Mert ezek a lehúzós "erők" mind ott vannak a felemelkedésed és a megvilágosodásod útjában. Ezekkel tisztában kell lenned, és felül kell tudni emelkedni rajtuk. Nem könnyű "feladat", és minél mélyebben foglalkozol a meditációval, annál mélyebben szembesülhetsz majd saját magaddal! Legalábbis pont annyival, amennyivel még képes vagy szembenézni. No, de akkor térjünk vissza az összeesküvő negatív erőkhöz!

Még ha valóban törekednek bizonyos erők a világ politikai, gazdasági leigázásához és uralmuk alá hajtásához, vajon az felment-e Téged az alól, hogy szembenézz a Benned is ugyanúgy ott munkálkodó hasonló erőkkel? Nem szeretném a bűntudatot kelteni benned, pusztán azt kívánom a figyelmedbe helyezni, hogy még ha kicsiben is, de bennünk ugyanazok az erők "munkálkodnak" mint bennük. Rossz ezt hallani tudom. Kicsiben mindannyiunk életében ott van az, hogy ledominálom a férjem, a feleségem a gyerekem, a kollegám, a szomszédom. (vagy talán ők dominálnak le Téged? Az se jobb!) Ugyanúgy türelmetlenek és agresszívak vagyunk akár magunkkal, akár más emberekkel kapcsolatban. Irigyek amikor... Ugyanúgy fel van fújódva az egónk, még ha nem is jutott akkora kocsihoz, irodához, bankszámlához és hatalomhoz. Ugyanúgy frusztrációk gyötörnek minket is, és ugyanolyan kicsinyes bizonyítási vágy hajthat bizonyos szituációkban. Persze ez nem menti fel őket az összeesküvés alól, és csak azért említettem ezt meg, hogy mi lenne, ha a távoli gonosz erők helyett, a saját kis közeli "gonoszságainkat" kezdenénk el kordában tartani, koptatni és átalakítani?

Belőled mit hoznának ezek ki?

Van valami olyasmi mondás, hogy adj valakinek egy nagy adag pénzt vagy hatalmat, és rögtön meglátod mi is lakozik benne! Mi lenne velünk hétköznapi emberekkel, ha nem nagy, hanem óriási adag pénzt és hatalmat kapnánk? Belőlünk mit hozna ki? Mit mutatna meg? Mi van bennünk? Mennyire tudnánk bölcsen élni a lehetőséggel? Látni ezt egyébként a hétköznapokban is, akár egy munkahelyi, akár egy városi, akár egyéb kollektívában, mi történik ha valaki hozzájut mondjuk egy "hatalmi" pozícióhoz, legyen az akár elég elenyésző is. Néha teljesen megdöbbentő mit hoz ki abból az emberből. Ezért írom az önmagunkkal való szembenézést, hogy ezt már kicsiben érdemes elkezdeni, és tudatosítani magunkban a dolgokat. Persze ez a nehezebb út, tudom. De nem ez lenne az előrébb vivő? Azért is kérdezem ezt, mert ha meditálsz, pláne ha rendszeresen, akkor biztos felfigyeltél már egy érdekes jelenségre Te is!

Átalakulás

Arra, ahogy Te kezdesz megváltozni, úgy az elkezd hatással lenni a környezetedre is. Persze nem mindenkire. De figyeld csak meg, hogy ha Te meditálsz, és egyre inkább egyensúlyba és harmóniába kerülsz, egyre jobban felül tudsz emelkedni a kicsinyességeken, úgy a környezeted is elkezd valamelyest átalakulni. Akár a kollegád, akár a padtársad, családtag, cimbora vagy bárki. Persze nem egyik napról a másikra, de egyre inkább. Mintha megéreznének Benned valamit, és lassan-lassan de Ők is átveszik ezt a hangulatot, ezeket a "vibrációkat". Minél inkább erősebb és mélyebb Benned ez az állapot, annál intenzívebb hatással tudsz lenni a környezetedre. És minél több ember válik ilyenné, minél több ember fog így közlekedni a világban, annál inkább átalakulnak a dolgok. Át fognak alakulni az emberek, a folyamatok és minden. Talán még a démonok és az ufók is "haza" mennek, mert nem lesz rájuk "igény". Addig persze meg lehet hogy még akár kormányok is vágyják majd a társaságukat, akár egy spiritiszta médiumtól egy nyomozáshoz, akár ufóktól bármi egyébhez. Ennek ellenére a feszültség nőni fog!

Mert minél inkább erősödik ez a fajta meditatív emelkedett, megvilágosodott állapot a földön, annál inkább veszélyben érzi majd magát a "másik oldal", és ez bizony kőkemény feszültségeket generálhat. Ami olyasmi, mint egy nagy vízválasztó, ami mindenkit segít majd "átlökni" azon az akadályon, hogy mi felé is halad majd a Sorsa. A pusztulás, vagy a felemelkedés felé. Ez zajlik már most is, egyre intenzívebben.

------------------------------------------------------------------
"De ezekben a modern időkben nagyon sokan vagyunk. Nagyon sok sahaja jógi van az egész világon.
Mindenek előtt, kollektíven nagyon erősek vagyunk. Másodszor pedig, maga a Brahmachaitanya* vált aktívvá.

Ez egy nagyszerű dolog, amit fel kell ismernünk magunkban, hogy bármilyen mértékű kegyetlenség, ellenünk irányuló szervezkedés, más emberek bármiféle erőszakos cselekedete nem tud ártani nekünk.
Ha valaha is megpróbálnak bántani minket, azzal csak maguknak ártanak." Shri Mataji Nirmala Devi


A beszéd folytatása videón itt >>

* Brahmachaitanya: Isteni, Teremtő Vibrációk
-----------------------------------------------------------------

Ezek az évtizedek erről szólnak. És itt ebben az "utazásban" bizony a legfőbb "ellenségeid" nem kívül vannak, hanem belül. Benned, a lényedben. Haragudhatsz Te az illuminátusokra, a Bilderberg csoportra, Kissinger félékre, UFÓKra, Orbánra, Bajnaira és mindenkire. Nyilván az ő Trafikmutyijuk felelősségük is megvan ebben az egész nagy játszmában, de a Te igazi "ellenségeid" bizony Benned vannak. Úgyhogy a legeslegnagyobb összeesküvés leleplezése még Rád vár, és azt bizony ne kívül keresd!

A cikksorozat következő, harmadik részében a világgazdaságról lesz szó. Ne menj messzire, mert hamarosan érkezik!


* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

Meditatív ücsörgésünk, tűnődésünk és ráérős szemlélődésünk mai helyszíne és padja pedig:

A kép beküldője Zsuzsa,
helyszín Harkány.
Nagyításhoz klikk a képre!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!