2014. augusztus 18., hétfő

Adásszünet


Pár napig nem lesz most itt új esemény a kolostorban. Elutazom egy nemzetközi sahaja jóga meditációs szemináriumra. Igen, most is Olaszországba, Cabellába. Utána is van még egy kis dolgom, így majd csak ősszel találkozunk itt legközelebb. No, de addig is...

Érdekesen alakul az élet

Tavasszal még, a kolostoros blog hetedik évéhez közeledve, egy teljes, egyéves blogírói szabadságra akartam menni, aztán az élet közbeszólt. Gyors Ausztriába költözés történt, ami aztán végülis annyira inspirálólag hatott rám, hogy mégsem szüneteltettem a blogírást.

Visszatekintés

Az őszi kolostoros napokig van még egy kis idő, és ha van kedved, akkor addig tölthetjük azt egy kis visszatekintéssel is. Nézzük meg, mi is történt itt a nyáron!

Az újabb feliratkozóknak érdemes lesz felfedezniük ezeket a blogbejegyzéseket, a régebbi feliratkozóknak meg érdemes lehet akár újra elmerülni bennük. Újra átolvasgatni, mert könnyen lehet hogy most már más arcukat is megmutatják Neked! Új tanulságokat, új megfontolni valókat fedezhetsz fel bennük. Ki tudja... Ha van kedved egy kis nyári visszatekintésre, akkor gyere, nézzük mi is történt itt a kolostor udvarán!

***********
JÚNIUS
***********

- Az első fotó Bécsből >>>

- Sahaja Yoga Wien >>>

- A roma zenész esete a Guruval >>>

- Öreg Mike és Világjáró Steve jótanácsa >>>

- Mödling-i Nyugalom >>>

- Hegyről Völgybe >>>

***********
JÚLIUS
***********

- Shri Narada földi megtestesülése >>>

- Egy gyűrű mindenek felett >>>

- Augusztusi Szívdobbanás >>>

- Zen Születésnapi Kártya >>>

- Herbert Meditációja a TED -en >>>

*************
AUGUSZTUS
*************

- Ez a két öregúr fogadott az új albérletben >>>

- Grüß Gott >>>


...ennyi volt a nyári kolostoros hangulat, és ha most megbocsájtasz, veszem a kalapom, és a nyár még hátralévő napjaiban, megtömve a zsebem kellő mennyiségű Mozart Golyóval, távozom Bécsből, és elvonulok a meditatív olasz hegyek társaságába.

Majd mesélek.



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: ...ja, és ha levelet írnál, nyugodtan tedd meg, küldd el a szokásos email címre! Válaszolni fogok rá.

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!