2013. szeptember 17., kedd

Dunaújváros meditáció

-------------------------------------------------------------------

SAHAJA JÓGA
meditációs program indul
DUNAÚJVÁROSBAN

-----------------------------------------------------------------

"Az igazi nagy áttörés akkor volt, amikor
az egyik jóbarátom megismertetett a sahaja jógával"


Négy évvel ezelőtt vettük fel ezt a rövid kis videós interjút, egy nemzetközi sahaja jóga szemináriumon egy "régi motorossal", Galahad Lacival. Rövid kis beszélgetés volt, amiben említi hogyan kereste a spiritualitást a görög-német filozófiai rendszerekben, a harcművészetekben, hatha jógában, tai-chi technikákban, és hogyan ért el aztán mégis a sahaja jóga meditációhoz az Út-ja.



A rövid kis videós interjú és szemináriumi bejelentkezés aztán folytatódott. A blog archivumában itt és itt találod a többi videót.

!!! JÓ HÍR !!!

Laci a tapasztalatait, élményeit és tudását megosztja most ősszel Dunaújvárosban azokkal, akiket mélyebben érdekel a spiritualitás, a sahaja jóga meditáció, a gondolatmentes tudatosság, és a Létezés sokkal finomabbszintű élménye.


Ha már...

- átrágtad magad sok-sok spirituális, ezoterikus és meditációs könyvön

- jártál már néhány meditatív programon, de valahogy mégsem lelted meg azt amit kerestél

- a neten is próbálkozol gyakorlatokkal meglelni a belső békédet, de valahogy még most sem az igazi

- egy jóideje már olvasgatod a kolostoros blogot is

- vagy egyszerűen, csak mostanában kezdett el Téged érdekelni ez az egész téma,

akkor mindenképp ajánlom hogy látogass el erre a dunaújvárosi meditációs programra, mert sok év tapasztalatából mondhatom, nagyon kevés olyan dolognak van értelme az életünkben, mint az ilyen programoknak, az ilyen meditatív elmélyülésünknek.

Találd meg Önmagad, a Békéd, a Harmóniád és a
Lélek Emelkedett Örömét az Életben!


Kívánom hogy sikerüljön! Figyeld a szíved, figyeld az intuíciódat, figyeld a Sorsodat hogy mit súg, és hogy mire vágyik! Ha úgy érzed hogy ott a helyed ezeken a közös sahaja jóga meditációkon, akkor ne habozz, ne kételkedj, ne gondolkodj, egyszerűen csak menj el, próbáld ki! Adj egy esélyt önmagadnak, a Sorsnak, Shri Mataji meditációs technikáinak, Laci tapasztalatainak, és csak figyeld majd milyen szép dolgok történnek Veled az életben...

A program részletei:

Szept.28-i indulással 9 alkalomból álló sahaja jóga programsorozat indul Dunaújvárosban, amely nov. 29-i dátummal zárul.

Helyszín: 2400 Dunaújváros, Apáczai Csere János u. 11.
Az első 2 eladás a 310-es teremben, az azt követő
7 alkalom pedig a 104-es teremben
Időpontok: szombatonként 15:00 - 17:00

Részvétel Díjmentes

Jelentkezés, kérdés, érdeklődés, Lacinál itt: galahad@jogameditacio.hu




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!