2013. március 13., szerda

Kiakasztanak mások?

Hidd el, Te is Őket!

A "Te tolerálsz másokat, vagy Téged tolerálnak?" című korábbi írásomat most átvette néhány online, életmód magazin.
Itt olvashatod:

Filantropikum >>

Életforma >>

Royalmagazin >>

-------------------------------
Ami a cikkből kimaradt
-------------------------------

Ahhoz hogy igazán felül tudj emelkedni a nehézségeken, akár mások tolerálásával kapcsolatban, vagy változtatni tudj a saját magad nehezen elviselhető személyiségén, amit bizony mások kénytelenek tolerálni, ahhoz az kell hogy erősek legyenek a csakráid! A finomszintű energiaközpontjaid ha jól "működnek", és a kundalini energia megfelelően áramlik köztük, akkor lesznek majd egyre kellemesebbek és örömtelibbek ezek a társadalmi együttélések. Ennek a "finomszintű" világnak a felfedezését érdemes elméletben és gyakorlatban is alaposan megismerni. Kis olvasnivalót is ajánlok még erről a figyelmedbe:

Transzcendencia és az idegrendszered viszonya >>


* ** * ** * ** * ** * ** * **

Meditatív ücsörgésünk, tűnődésünk, és ráérős szemlélődésünk mai padja pedig:


 















A kép beküldője Irena

Helyszín: Szeged sétálóutca
Nagyításhoz klikk a képre


Ha már Szeged, és sétálóutca, akkor ha picit gyorsabban szeded majd a lábad, még odaérsz a pár napja/hete indult sahaja jóga meditációs kurzusra is! Hozzád hasonló, kezdő-haladó, fiatal-idős meditálók fedezik fel a csakrák világát, a belső béke és nyugalom új dimenzióját! Frissülést és újult erőt kapsz majd a hétköznapok küzdelmeihez, és ahhoz, hogy a toleranciaszinted az eddiginél sokkal magasabb legyen! Meg persze hogy a személyiséged is olyanná váljon, hogy lehetőleg egyre kevesebb embernek kelljen Téged tolerálni! ;-)

--------------------------------------------------------------------------
Váljunk végre egy sokkal türelmesebb, együttérzőbb, jókedélyű, tapintatosabb, kellemesebb emberré! Olyanná, akivel valóban örömteli az együttlét!
--------------------------------------------------------------------------

Ebben segít a díjmentes Sahaja Jóga meditációs program,
most szombaton Szegeden itt:

2013. március 16. 15:00-tól, Szeged Kálvária sgt: 14.


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!