2013. március 4., hétfő

"Az élet lehellete"

Shri Vishnu (A Fenntartó), a nabhi csakránk erejét adó Istenség egyik Szent neve, Jívana: ami azt jelenti, "az élet lehelete."

Ezt a nevet kapta egy most induló magazin is, "A vidék meditációs lapja", aminek első számában volt szerencsém interjút adni. A beszélgetésben szóba került a városi - vidéki életmód, hozzáállásunk a  természethez, és még a Buddha természettel felruházott "kollegám" is megjelent. A természet és a meditáció iránt érdeklődőknek, szerintem érdemes lesz elolvasniuk az egész magazint! Itt találod >>

--------------------------------
LAPZÁRTA UTÁN...
--------------------------------

Az interjú után néhány nappal, a beszélgetésben említett remény a kecskékkel kapcsolatban teljesült, két kisgida született.


(nagyításhoz klikk a képekre)

A kecskemama nagyon rendesen viselkedik. Szépen terelgeti és táplálja a kicsinyeit, úgyhogy rutintalanságunkat ellensúlyozza a természet bölcs, önfenntartása.

----------------------------------------------------
A tavasz visszavonhatatlan lehelete

----------------------------------------------------

Útjára indult a tavasz most 2013-ban is, és csodálatos dolgokkal adományozz meg. Zöldell a fű, kellemes tavaszi szellő ébresztgeti a természetet, egyre melegebb van, a madarak pedig napról-napra vidámabban csicseregnek, és az emberek is talán eggyel több mosolyt engedélyeznek maguknak, ennek a vidám és boldog évszaknak a küszöbén!

A tavaszért, és az egész létezésünknek az öröméért szóljon egy csodálatos és magával ragadó dal, amihez bizony tekerj egy óriásit a hangerőn, és hallgasd meg egymás után legalább háromszor! Vedd fel a ritmusát, tapsolj a zenével, énekelj, csettintgess, táncolj, érezd jól magad, hiszen újjászületik a természet (és még talán mi is). Tudom hogy sírva vigad a magyar, de most próbáljunk ki valami mást is!

Az Idei Tavaszköszöntő Örömzenét Itt Találod >>

(Hallgatáshoz bal klikk, Letöltéshez jobb klikk, cél vagy hivatkozás mentése másként)

refrén:
KAAM JISKA FAKAT.YE DAULAT DIL KI LUTANA HAI
MOHABBAT KA KHAZANA BHI
KYA KHUB KHAZANA HAI




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: ERDÉLYI meditálók FIGYELEM!!!
Meditatív Tavasz Indul Arra Is >>

uui: A fene vigye el, valóban szép az élet! ;-)

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!