2013. február 3., vasárnap

A katonák meditációja

Oroszországi sahaja jógik írtak pár éve arról, hogy elmentek a hadsereghez is, hogy megmutassák nekik a meditáció emelkedettségét, harmóniáját és örömét.

Különleges egy kezdeményezés, és a finomszintű vibrációs energiák biztos hogy e módon is segíthetnek az emberiség átalakulásában. Írták az oroszok, hogy a hadseregben a tisztek feladata, hogy a katonáknak a kulturális képzettségéért is feleljenek. Ezért meghívták a sahaja jógikat, különböző kultúrális bemutatókra is, pl. zenések. Említést tesznek a jógik arról, hogy azért lehetett érezni egyfajta "kötelező részvételi hangulatot", tehát a katonák közül a civil életben talán sokan nem mentek volna el egy ilyenre, azonban itt nem mondhattak nemet.

Ennek ellenére arról is említést tesznek az orosz blogban, hogy ezek után a meditatív programok után, a katonaság jelezte hogy sokkal toleránsabbak voltak egymással szemben, meg a jelenlévő ellentétek is oldottabba váltak.
 Azért valóban csodálatos hogy a társadalom milyen különleges helyeire is be tud szivárogni a meditáció, és hogyan hozza el a békességet mindenfelé. Mint egy Isteni folyó, amely befolyik mindenhová. A legapróbb résekbe is. Ahol pedig akadályokkal találkozik, azt kikerüli és továbbfolyik. Hosszú évek alatt aztán még a legélesebb köveket is finommá és simává koptatja.

Még ha tábornoki rangba nem is léptetem magam elő, azért csak felhívom a figyelmedet arra, hogy meg ne próbáld a mai meditációdat ellustálkodni, mert körletelhagyási tilalmat kapsz!

- Fegyver leenged!
- Testtartás lazít!
- Szem becsuk!
- Mediatív zene indít!

- Gondolatmentességbe belép!
- Elme közlegény leléphet!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!