2012. november 23., péntek

A spiritualitás Zámbó Krisztiánja

avagy,
mikor jön el végre az Igazság órája?


Az egyik legnépszerűbb tehetségkutató verseny történeteit még követtem az elmúlt években, a mostanit már valahogy nem annyira. Azonban személyesen is hallom emberektől, meg olvasni is a neten hogy a legendás énekesnek Jimmy-nek a fia is megpróbálkozott. Nagy lendülettel és reményekkel indult az elején, azonban hétről-hétre egyre kínosabb a színpadra menetele. Hallani azt hogy közel sem megy neki annyira az éneklés mint az édesapjának, de még annyira sem, ami egy ilyen műsor tehetségei közt tartaná őt. Ennek ellenére még mindig ott van. És ez kezd egyre kínosabb lenni most már egyre több ember számára is.

A spiritualitás finomsága


Hidd el, itt ennek a területnek is megvannak a maga Zámbó Krisztiánjai, akiknek tevékenysége bizony minél tovább húzódik, annál kínosabbá válik. És akár tetszik, akár nem, bizony az úgynevezett "Naaagy Történelmi Egyházak" tevékenysége is ezek közé tartozik világszerte. Plusz a sok-sok "VarázsMester" is. Valamiféle becsvágy, sikeréhség, hatalomvágy, vagy pusztán üzleti célok hajtják őket, és csak úgy ontják magukból a "hamis hangokat". Egyetlen "szerencséjük" az, hogy hallgatóságuk bizony sokszor "botfülü". Azonban a jó hír az, hogy egyre többen vágyják már inkább a spiritualitás "tiszta hangjait". Az Isteni Dallamot és a valódi emelkedettség szépségét. Ha Te is közéjük tartozol, akkor ajánlok most a figyelmedbe egy videót pár évvel ezelőttről.
Figyeld, hallgasd, meditálj vele! Klikk ide:

http://meditacionk.blogspot.hu/2009/07/nyitottszemes-meditacio-nyugalomterapia.html

Még ha ismered, akkor is érdemes újra meghallgatnod, hiszen lehet hogy az utóbbi időben már Te is sokat "finomodtál", és jobban el tudsz majd mélyülni ebben a meditációban.

Kellemes hétvégét kívánok! 












A hír igaz,
a fű zöld, az ég kék,
a kalap szalma és a pad szemlél,
a név kötelez, Kolostor Őre  ;-)


*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!