2012. szeptember 4., kedd

Spirituális Tanévkezdet

"Itt van az ősz itt van újra, becsöngettek, és az iskola a nebulókat tárt karokkal várja.

Az ősz szinte egyet jelent a tanévkezdéssel. Sokakban fájó emlékként él hogy a nyári vidámságok helyett, ilyenkor újra csak be kellett ülni, és az iskolapadot kellett koptatni. Aztán persze kitörő lelkesedéssel várta a nagy többség az év végét és a ballagást, az iskola befejezését. Pedig hát az igazi tanulás, az Élet Iskolája csak azután indul be. Ráadásul pont az, amire az iskola nem is nagyon készít fel. Mi is pontosan ez? Hogy igazán megtalálja az ember a helyét a világban."

A tanévkezdés ihlette legújabb cikkemet az
alábbi portálokon olvashatod:

Nembulvár >>

Tudatoslét >>

Életforma >>

Nőinet >>

Royalmagazin >>

----------------------------------------
Ami a cikkből kimaradt...
----------------------------------------

- HA ÚGY ÉRZED hogy a Te életedben is elérkezett az a pillanat, hogy most már nagy-nagy szükséged van a meditáció világának mélyebb nyugalmára és harmóniájára...

- HA MÁR JÓIDEJE hallgatod a spirituális és ezoterikus körök "kiabálást", ráadásul Neked is a könyöködön jönnek ki a kasszagép csengését mantrázó, profitorientált és pénzsóvár "guruk" tanfolyamai...

- HA MÁR SZINTE látod magad előtt önmagad, hogy előbb-utóbb a Te belső békéd is a problémáid fölé fognak repíteni, csupán egy "szimplán emberi" közösség kéne ahol ezt másokkal együtt  is tudnád gyakorolni, akkor fogadd meg a baráti jótanácsomat!

És szánj 3 percet ennek a (talán Sorsfordító) lehetőségnek a megismerésére! Klikk ide >>

------------------------------------------------------
Kultúrális Infó A Művészet Szerelmeseinek
------------------------------------------------------

Markovics Ágota, a meditatív festőművész csodálatos kiállítására kerül sor most ősszel. Kellemes tűnődést, szemlélődést, és a pillanatban való boldog megmártózását kívánom a látogatóknak a varászlatos képekhez!

















(nagyításhoz klikk a képre)


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!