2012. szeptember 17., hétfő

"A cégvilág flörtje a keleti miszticizmussal"

Régebbi kedves blogolvasó hívta fel a figyelmemet egy érdekes cikkre a napokban! Köszi Laci! ;-)

"Az USA nagyvállalatainak 25 százaléka kínálja a meditációt a munkahelyi stresszt csökkentő kezdeményezések részeként. A meditációt gyakorlók kevésbé szívják mellre a vitákat, béketűrőbbek, indulataikat jobban kezelik, és hatékonyabbak a konfliktusok megoldásában" A teljes cikkhez klikk ide >>


KIEGÉSZÍTÉS

Külföldi jógik is igyekeznek már egyre nagyobb lendülettel oktatni a sahaja jóga meditációt nemzetközi nagyvállalatoknál is, vagy éppen az UNESCO partnereként.

Úgyhogy jó irányban halad az, hogy valóban "Minden családban legyen legalább egy, rendszeresen meditáló ember!"

Nálatok van ilyen?
Remélem igen! ;-)



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!