2012. június 26., kedd

Mi az életed célja?

Lakás? Autó? Szép család? Egy nagy ház? Ígéretes karrier? Utazás? És ha ezek meglesznek, azután? Mindegyikből még nagyobb, még szebb, még kellemesebb? No de mi van ezeken túl? Mi az életed igazi célja?

Ha már ezt a blogot olvasod, akkor nem hiszem hogy csak ezek a fentiek. Persze ezek is szuper dolgok, no de mi van ezeken túl? Mit keresünk mi meditálók igazából? Erről szól ez a mostani videó
Shri Matajival, amit az egyik kedves kolostoros blogolvasó, Orsi segítségével sikerült összehozni, ugyanis ő fordította le!

Érdemes lesz végígnézned ezt a videót, mert Shri Mataji nagyon szépen és egyszerűen beszél életünk céljáról, a megvilágosodásról és az Önvalóról. Ráadásul nem is hosszú, a végén pedig...

No gyerünk,
szánj 20 percet életed valódi céljára, klikk a videóra!




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!