2012. április 24., kedd

Közös meditáció kint a szabadban











A napokban beindultak az események, és már innen a pécsi meditálók közül is, meg a szekszárdiak is jelezték hogy mindenképp jönnek a szombati, közös nagy meditációra ki a szabadba, a fákhoz, a tóhoz, a friss levegőre. Úgyhogy mi mindenképp megyünk, mi ott leszünk!

(Ráadásul a meteorológia is ragyogó napsütést ígér!)

A többiek kérdezték hogy Te jössz-e, de nem tudtam mit mondani. Mondtam nekik hogy még gondolkodsz. Nos, itt a bejegyzésben találsz gyönyörű képeket a helyszínről, infókat a pontos programról. Nézd meg, aztán gondold meg, mert nem minden szombaton van ilyen kiváló lehetőség a harmóniára, a jó társaságra, meditációra, friss levegőre, töltődésre! Rádfér ugye?

****************************************
Pontos Helyszín, Idő, Program
****************************************

Szekszárdhoz közel a Szálkai nál, április 28. szombat
(itt a bejegyzésben a képek is onnan vannak)
Szálka Petőfi u. 37. Gemenc Üdülőház
(itt leszünk, a gyülekező 11:00-kor)

Szekszárdi Heni szervezte a helyet, mondta hogy csodás a környék, igazán meditációra alkalmas! Tehát itt fogunk eltölteni egy mesés tavaszi szombatot. Mi meditálók, az üdülőház, a természet, a fák, a tó, a madarak, a meditáció, a harmónia, a nyugalom és az emelkedettség! Jól hangzik, nemigaz? (-:

Tehát a találkozó, a gyülekező 11 órától lesz most szombaton, itt a petőfi utcában, ebben az üdülő házban. Kb. délután 3-ig leszünk, de még az is lehet hogy tovább, ki tudja, majd meglátjuk! (-:

Nem tartunk zsúfolt, feszített tempójú programot, tehát egy laza és kötetlen szombat lesz. Persze közös meditációval fogunk kezdeni. Ha már kint vagyunk a természetben, akkor a FöldAnyával kapcsolatos meditáció lesz, és a bennünk mélyen szunnyadó tiszta gyermeki Ártatlanság, és a Guru Elvvel kapcsolatos erők, mantrák és meditációk lesznek. Ezzel kapcsolatban már tudsz is készülni, hangolódni, ugyanis tavaly már csináltam egy kis videót,
"Meditáció a fák alatt"
címmel. Ahhoz hasonló meditáció lesz most is, úgyhogy nézd meg a videót, próbáld ki, hangolódj rá, ismerkedj a mantrákkal, meditálj, töltődj már így előre is!  VIDEÓ ITT >>

Egy fontos dologra azért megkérlek!

 Biztos próbáltál már különböző meditációs technikákat, spirituális dolgokat, és mindenféle hasonló gyakorlatokat, de arra kérlek,
ezeket most hagyd otthon, tedd be a fiókba!
Ez a nap most szóljon csak a sahaja jóga meditációról, a napsütésről, a friss levegőről, a tóról, a fákról és a természetről. Mindig a harcművészeti példát hozom fel ilyenkor, mert szerintem nagyon találó. Tehát lehet hogy Te évekig dzsúdóztál, de ha lemész egy karate edzésre, akkor nagy valószínűséggel ott is meg fognak kérni, hogy a dzsúdós technikákat hagyd az ajtón kívül, és az ottani gyakorlatokban próbálj elmélyedni. Legyen ezen a szombaton most itt is így! Tehát fiók kihúz, minden egyéb meditációs és spirituális technika bele, fiók betol, irány Szálka és a sahaja jóga! Előre is köszi!

A közös meditáción, csakratöltésen és mantrákon túl, lesz lehetőség beszélgetésre, ismerkedésre, pihengetésre, lazításra. Lesz időnk bőven mindenre. Hallgatjuk a csendet, felfedezzük a környéket, közös séta, a tónál akiknek lesz kedve, azokkal lábáztatást is tartunk majd. Nagyvonalakban ez a terv. A program természetesen pénztárcakímélő üzemmódban zajlik, azaz teljesen díjmentes!

Amit jó ha hozol:

- Kényelmes ruha amiben a természetben elvagy. Talán pléd, vagy extra pulcsi ha nem a fűre szeretnél ülni. Szendvics, gyümölcs, csoki, víz, üdítő vagy bármi egyéb amit szívesen fogyasztasz. (alkoholt lehetőleg most ne hozz!) Tehát étkezés egyénileg lesz megoldva, mindenki otthonról. Akinek van kedve sütögetéshez, ahhoz is megvan a lehetőség, csak az ehhez valókat hozza magával.

- Hozd el otthonról a bánatodat, a nyűgödet, a gondjaidat, és ott a szép tavaszi napsütésben átadjuk a FöldAnyának, a Fáknak és a Tónak! Remek lesz ez a nap majd meglátod! (-:

Szerintem azok fogják itt szombaton jól érezni magukat, akik:

-  Szeretik, és tisztelik is a természetet. Akik érzik a Föld és a Tavak erejét, és azt nem megzavarni, hanem csodálni és átérezni szeretnék. Eggyé válni a természet vibrációival, feltöltődni, nyugalomra, békességre lelni.

- Már ismerkednek a sahaja jóga meditációval egy ideje, bármelyik programon az országban, vagy akár itt a neten, és amit eddig láttak az nem irritálja, hanem inkább vonzza őket.

- Akiknek nem a társadalmi rang, a státusz, és a fecsegő felszínesség a fontos, hanem az ember, és a benne rejlő mélység. Az, aki Hozzá hasonlóan szintén a belső békét, a harmóniát, a megvilágosodást, az Isteni Erőt, és a magasabb rendű boldogságot keresi az életben.

Ha magadra ismertél, itt a helyed Neked is!
Várunk sok szeretettel!
 

Találjunk végre egymásra, ismerkedjünk meg, legyünk hasonló érdeklődésű emberek társaságában! Annyi típusú emberrel vagyunk körülvéve, akár a munkahelyen, akár a szomszédságban, rokonságban, ami szintén nagyszerű, de mennyire szuper az, amikor valóban olyanokkal vagy együtt, akikkel "közösen rezegtek"! 
Egy az érdeklődés, egy az irány! Egy az Út!

Tudod, vannak emberek akik örökké csak álmodoznak. Akik csupán vágyakoznak a jobb, a szebb, a sikeresebb, a boldogabb életre. Otthon sajnáltatják magukat, nem képesek megmozdulni, hibáztatják a világot, a balsorsukat és mindenkit. Keserűség és letargia az életük. Ellenben vannak akik hajlandóak tenni önmagukért! Akik igen is megmozdulnak, keresik és kutatják a jobb, az emelkedettebb élet lehetőségeit. Nem hagyják hogy a tunyaság visszahúzza őket, hanem igenis lépnek, és tesznek Önmagukért! Remélem Te ilyen vagy, és most szombaton a kesergés és önsajnálat helyett, a ragyogó tavaszi napsütést, a fákat, a madarakat, és a meditációban elmélyülő emberek társaságát választod! Várunk, gyere! Itt a helyed Neked is!

*************************************************
Szálka, petőfi út 37. Gemenc üdülőház
2012. április 28. szombat 11:00
*************************************************

Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Szólj ismerősöknek is nyugodtan!
Küldd tovább nekik ezt a linket, mond hogy próbálják ki az itteni letölthető meditációkat, és ha tetszik nekik is, akkor aztán kerekedjetek fel együtt, és meg se álljatok szombaton Szálkáig! (-:

uui: NE CSAK MAGADRA GONDOLJ!
Tehát ha Te most abszolút nem érsz rá, nem tudsz jönni, attól még az ismerősöd lehet hogy igen! Ajándékozd meg egy ilyen mesés meditatív szombati programmal, egy ilyen festői tájon!
Szólj neki mindenképp, értesítsd Őt is,
küldd tovább neki ezeket az infókat most!


*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!