2012. február 1., szerda

Szekszárd Újratöltve! (részletek)

Juhééé!

Most szombaton újra csak közös meditáció a szekszárdi érdeklődőkkel! (-:

Pillants bele a múltkori program kis összefoglaló videójába, ha még nem láttad volna! Érdemes, hiszen az ottani hangulaton túl, még egy rövid kis meditáció is lesz a videóban, amit most itt el is végezhetsz! Kis lazítás és töltődés, itt a monitor előtt. Aztán a videóból megtudhatod még azt is, hogy én valójában miért is kezdtem el a meditációval foglalkozni. Lehet hogy Téged is ez motivált? Ki tudja? Még ez is lehet. Gyerünk, klikk a videóra!



Nos, a mostani szombattal kapcsolatban, szerencsére Heniéknek sikerült a termet intézni, úgyhogy újra csak összejövünk egy közös meditációra.

Mindenképp érdemes eljönnöd a nagy hideg ellenére is, mert:

- Mivel egyelőre havi 1 program a terv Szekszárdon, ezért picit "intenzívebbek" is lesznek ezek a találkozók, mind elméleti mind gyakorlati szempontból! Tehát elég sok információt hazavihetsz majd a meditáció gyakorlati dolgaival kapcsolatban, azaz otthon hogyan meditálj, mire figyelj, mire ne stb. stb. stb.

Egy szombat délutánt erre szánni egy hónapban, úgy gondolom az nem sok! Ennyi mindenképp jár Neked, az energiaszintednek, a lelki békédnek, és a harmóniádnak egyaránt!
(és rajtad keresztül a családodnak is, bizony ám!)

- Lesz vezetett meditáció, és a legalapabb szinten már ismerkedni fogunk a mantrákkal, és annak hatásaival is!

- Csakraelőadás, amelyben párom Zsuzsa fog összefoglalni a finomenergiarendszerünkből 3 nagyon fontos energiaközpontot, amire ha odafigyelünk, életünk folyása több ponton is kedvezővé és kiegyensúlyozottá válik! Zsuzsa már a 90-es évek elején kezdett el foglalkozni a sahaja jógával. Tudását és tapasztalatát csak azért nem akarom itt "agyondícsérni" mert hát azért mégiscsak az "asszonypajtás"-ról van szó, aztán hogy is nézne
ez itten ki kéremszépen (-:
Nos, azért a viccet félretéve, mindenképp érdemes meghallgatnod Őt ezügyben, mert ha tudatosan odafigyelünk a csakráink, és a bennük hordozott tulajdonságaikra az életünkben, akkor sokkal közelebb kerülhetünk a valódi mély nyugalomhoz, a stabil belső békéhez. Helyére kerülnek bennünk a dolgok, ezáltal könnyebben tudunk magunknak is, és másoknak is segíteni! Ezekről fog Zsuzsa beszélni.

- Videózás is lesz. Shri Matajitól fogunk megnézi egy felemelő beszédrészletet, amiben arról lesz szó, "Miért is a meditáció az egyetlen út?" Hidd el, lehet a meditációra legyinteni hogy az egy kis semmiség, meg ráérős emberek fura hóbortja, éssatöbbi, de ha valaki igazán "ráérez" az ízére, akkor meg fog előtte is világosodni az, hogy valójában mindenféle kemény problémának az emberek közt, ez a gyökere! Legalábbis ennek a hiánya! Ha ezt felismered Magadban, akkor fogod igazán megérezni a meditáció fontosságának a szerepét, mind a Te saját életedben, mind pedig máséban! Látszólag ez a kis "semmiség", hogy csöndben tudsz maradni, el tudod engedni az elméd, az érzelmeid és a gondolataidat, és teret tudsz adni a figyelmedben a léleknek, na ekkor indul csak be az igazi megoldás! Szó lesz erről is a bővebben a programon, és a videóban is!

A meteorológia nagy hideget és kemény téli időjárást jósol, ennek ellenére bízom benne hogy akinek kell, az úgy is ott lesz!
Hisz mindig így van (-:

Te hogy érzed? Ott a helyed? Szerintem igen!
Gyere el, várlak sok szeretettel!

nagyításhoz klikk a képre




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!