2011. december 18., vasárnap

Lélekemelő, új, könnyed kis meditáció videón

Heniék által szervezett, Szekszárdi meditációs programnak az összefoglalóját nézheted most itt meg. Találsz benne egy rövid, kellemes kis meditációs gyakorlatot is. Könnyed, amolyan igazán lélekemelő alapgyakorlat ez. Végezd el Te is, itt most a monditorod előtt ülve, és teljesen máshogy fogsz aztán felállni a székről. Pozitívabb, harmónikusabb, sokkal nyugodtabb lesz utána a napod.

Ha legyintesz és kihagyod a gyakorlatot, ezt az egyszerű kis lehetőséget, akkor aztán ne panaszkodj nekem hogy nyűgös vagy, meg nem találod a helyed, meg minden olyan borús és reménytelen!

Egyszerű lesz majd meglátod, és mindezt pár perc alatt könnyedén, úgyhogy gyerünk, előre a meditáció és az emelkedettség útján! (-:



néhány vélemény a résztvevőktől:

"...jó volt meditálni veletek, és sokkkal jobban éreztem magam, sőt, este és nap közben is meditáltam..."

"...Köszönöm a szombati meditációt, nagyon jó volt, sikerült meditatív állapotba kerülni, már nyitott szemmel a filmet nézve is..."

"...A blogodat ismerem és a hírleveleleidet is olvasom. Ezért is mentem el szombaton, mert a Kolostor Őrével "muszáj" volt találkozni! A program tetszett, időt fogok rá szakítani januárban és a továbbiakban is..."


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!