2011. november 5., szombat

Közeleg az év vége! Jön a vég éve?

Lassan búcsút inthetünk a 2011-es évnek. Jön az a bizonyos 2012. Vajon ez lesz a vég éve? Sokat hallani róla. Misztikusok, spirituálisok, meditálók, ezoterikusok, asztrológusok és sok mindenki évek óta izgatottan erről beszél.

Sokan már fejfájás szintű tudományoskodást is igyekeznek ráhúzni a témára. Itt most a cikkben nagy igazságtétel nem lesz, csupán egy kis ajánló, hogy mire is érdemes figyelni ezzel kapcsolatban, hogy az ember azért a józan eszénél is megmaradjon, azonban mégiscsak vegye észre a változásokat, amelyek éppen most zajlanak. Ha tud ezzel az átalakulással élni a kedves olvasó, akkor közelebb kerül élete az emelkedettséghez és a harmóniához. Ha nem tud élni ezekkel a változásokkal, akkor élete egyre nagyobb területét fogja jellemezni a feszültség, a szorongás és a félelmek, amelyeket aztán persze továbbra is "segédeszközökkel" igyekszik majd magában tompítani és enyhíteni, pedig van más út is! Erről fog szólni a legújabb cikkem, melyet az alábbi portálokon olvashatsz:

Életforma >>

NőiNet >>

Tudatoslét >>

NőiTeázó >>

Ami a cikkből kimaradt:

3 évvel ezelőtt már írtam a témával kapcsolatban egy kis ebook-ot, a kolostoros blog olvasói közül egy szűkebb csoportnak. Mivel a téma egyre aktuálisabb, ezért itt most nyílvánosan publikálom. Mindenki vegye-vigye, vagy küldje tovább a szélrózsa azon irányába, amerre szállnia kell.

Ha nincs ötleted hogy kinek küldenéd, akkor adok! Annak az ismerősödnek, akitől már minimum egyszer hallottál erről a 2012-es "mizériáról"! Neki mindenképp küldd el, még mielőtt eladná a házát, vagy felszámolná az életét hogy a hátralévő napjait világvége várakozással töltse! (-:


A tartalomból:

- Előszó

- Emlékszel még 2000-re?
avagy, mindig a szándékot keresd!

- A mayák már a spájzban vannak!
avagy, adnál egy doboz joghurtot?

- Tényleg változás van!
Nem kicsit, nagyon!

- A párhuzam amire felfigyeltem
és amiről mindenkinek tudnia kell!

- A félreértett feltámadás története
avagy, szólj a papoknak hogy hazamehetnek

- Utószó
a szerző búcsúbeszéde

A "2012 erről beszélnünk kell" című teljes írást itt találod:

http://www.archive.org/download/2012year/2012.pdf

Ha kattintásra nem nyílik meg, akkor jobb klikk, cél vagy
hivatkozás mentése másként.



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!