2011. szeptember 5., hétfő

Bonsai a kolostorban, Hirth János által

Meseszerű álomvilágba csöppentem a napokban, amikor meglátogattam Hirth Jánost az otthonában. Janó bemutatta a Bonsai művészet szépségét, előnyeit, történetét, és azt hogy az Ő életében hogyan is nyílvánul ez meg.

Rögzítettem sok mindent hogy Te is részese lehess ennek az elbűvölő világnak, hogy minél közelebb kerülhess a távol keleti kultúra eme gyöngyszeméhez. Biztos vagyok benne, hogy ezáltal is közelebb kerülhetsz Önmagadhoz, a természethez, a harmóniához, szóval mindahhoz, amire szívünk mélyén igazán vágyunk.

A felvételen hallhatsz majd a bonsai eredetéről, terápiás felhasználásáról, táborokról, klubéletről. Láthatsz majd csodás fákat, egészen kicsiktől egészen nagyokig. Sőt, még egy 50 éves bonsai fát is megtekintünk, aztán Janó mesél majd a több ezer eurós visszautasított ajánlat miértjéről is. Szó lesz még a fák és az ősök tiszteletéről, stresszoldásról és önkifejezésről, szóval egy valóban tartalmas interjú következik most! Készülj be enni és innivalóval, hiszen nem rövid, azonban én azt mondom hogy inkább ilyeneket nézzünk mint szappanoperákat, úgyhogy ha a végén értékesnek találod a benne elhangzottakat, mindenképp oszd meg az ismerőseiddel is, hogy a sok-sok felszínes dolgok mellett, az értékek is szárnyra keljenek a neten, és körbejárják a világhálót!

Fogadd sok szeretettel Hirth Jánost, Janót, és a
csodálatos bonsaiokat!

www.hirthbonsai.hu





Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!