2011. június 1., szerda

Nyári meditációs tipp Olaszországból

Ha nem sikerül békére és nyugalomra lelned, akkor az életed örökös harc lesz a hétköznapok feszültségeinek az "arénájában". Így állandóan stressz lesz a testedben és a lelkedben, ami senkinek nem fog jót tenni. Se Neked, se a körülötted élőknek.

Könnyen elvégezhető, igazi kis nyári meditációs tippet láthatsz a mostani videóban, amit akár már most a hétvégén is kipróbálhatsz, bármerre laksz is. Szerintem találni fogsz majd erre alkalmas helyet, és a gyakorlat által könnyen magad mögött hagyhatod az egész héten felgyűlt munkahelyi, vagy akár magánéleti feszültségeket és nehézségeket. Ha így teszel, teljesen más hangulatban fog indulni az egész jövő heted! Nyugalom, kiegyensúlyozottság, összeszedettség, szóval pozitív változás lesz Benned, amivel sokkal eredményesebbé, jobbá, és igazán boldogabbá teheted mind a saját, mind a körülötted élők életét!

A könnyed nyári meditációs gyakorlat, az Olaszországi Nemzetközi Sahaja Jóga Szeminárium alkalmával került rögzítésre, úgyhogy még egy kis bepillantást is nyerhetsz magába a szemináriumba is! Klikk a videóra!



A szemináriumon rögzített videók első részét
ha még nem láttad, itt találod:
"Shri Mataji kastélya" >>

NE FELEDD! Most hétvégén ismét
* Meditatív Szombatok Pécsen *
Pontos helyszín és időpont itt >>



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!