2011. május 21., szombat

A "MasszázsSzentélyből" jelentkezem

Különleges vendégeket mutatok be most Számodra, egyenesen a "MasszázsSzentélyből"!

Kellemes félórás beszélgetést rögzítettünk a napokban videón, amiben hallhatsz a testi-lelki harmóniáról, meditációról, masszázsról, mozgáskultúráról, egyéni tapasztalatokról, jótanácsokról, és még egy különleges programról is értesülhetsz! Mindig öröm olyan emberekkel találkozni, akik szintén felfedezték magukban azt, hogy a boldogság belül, és nem pedig kívül keresendő. Ez irányú tapasztalataikat és gondolataikat hallhatod most itt, úgyhogy gyere, ülj le közénk a "MasszázsSzentélybe", és ismerd meg
Kinga és Gábor történetét Te is!



A videóban említett, Gáboréknál megrendezésre kerülő, elméleti és gyakorlati dolgokra egyaránt épülő, Sahaja Jóga bemutató program pontos helyszíne és időpontja:

KREATÍVAN AZ EGÉSZSÉGÉRT

Pécsi Városi Tenisz Club emeletén,
Május 28-án szombaton 14:00 - 16:00
Pécs Dr. Veres Endre u. 4

A részvétel teljesen díjtalan!

Gyere el Te is,
találkozz Kingával, Gáborral, velem,
és töltsünk együtt egy meditatív délutánt!

megjegyzés: Mikor kezdtem ismerkedni a meditációval, nekem a környezetemben nem igazán voltak olyanok, akikkel annyira elmélyülten tudtam volna ezekről a dolgokról beszélgetni, amennyire szerettem volna. Mindig nagyon vártam az olyan alkalmakat, mint ez a mostani program is, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatok, és megoszthatjuk egymással élményeinket, kérdéseinket, kétségeinket, és még tanulhatok is Tőlük.
Ha hasonlóképpen vagy most Te is, akkor szerintem nem érdemes otthon maradnod! Gyere el, töltődjünk, beszélgessünk,
meditáljunk együtt!


****************************************************************************
ÖSSZEFOGLALÓ KIS VIDEÓT láthatsz itt a programról >>>
****************************************************************************



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!