2011. február 16., szerda

Távolkeleti útifilm sahaj zenészekkel

Taiwanon adott többhelyszínes koncertsorozatot a romániai, nagyszerű sahaja jógás zenészek egy része. Erről készült ez a mostani kis útifilm. Csodás zenék, többszáz meditáló emberrel teli termek, szép tájak, vidámság, úgyhogy egy igazán kellemes, amolyan üdítő kis film lesz ez. Próbáld meditatívan végígnézni, és így ráhangolódni a hangulatára, vibrációira. Hát akkor nosza gyerünk, induljunk Taiwanra! (-:



Személyes tapasztalatom a zenészekkel kapcsolatban az, hogy amikor párszor voltam romániai, sahaja jógás szemináriumokon, akkor volt szerencsém élőben is hallani Őket, és valóban fantasztikusak voltak! Előfordult hogy meditációhoz játszottak ének nélküli, simán "csak" hangszeres zenét, de volt hogy igazán vidám, amolyan spirituális örömzenét játszottak, olyat, amikor egyszercsak többszáz ember perdül táncra, és nagyon nagy vidámság és öröm tölti be a teret! Szuper élmények és emlékek ezek. (-:


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén


*******************************************************************************
VIDD HÍRÉT A MEDITÁCIÓ NYUGALMÁNAK! - Kérlek ne foszd meg az ismerős és ismeretlen társaidat a közösségi oldalakon a kolostoros meditációk békéjétől és nyugalmától! Ha tetszett ez a bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor most mindenképp küldd tovább! HAJRÁ!