2010. szeptember 22., szerda

Kollégák "klasszikus" tanácsa


"Kedves Kolostoros Blogolvasó!

Az Őr kollégái vagyunk, Roy és Balu. Levelünket miattad írjuk, ugyanis az Őrnek vannak néha fura pillanatai, és ettől szeretnénk most megkímélni Téged. Még itt a napsütéses csodás őszi időben is elő-elő fordul vele, hogy a nagy sétáink után se szó se beszéd, az Őrbódé magánya nyeli Őt el. Ilyenkor fogalmunk sincs mikor kerül elő újra. Azért mindig kihallatszanak hangok, és mi csak sejthetjük hogy mi is történik. Gondoltuk szólunk Neked is, jobb ha tudsz róla.

A mostani ilyen eset kapcsán, csak annyit hallottunk bentről, hogy "nyugalomra hangolva". Ebből sejtjük, hogy az elmúlt napokban felfedezte, rátalált a
Klasszik rádióra, és annak a bűvöletében él. Ráadásul van egy folyamatosan vissza-vissza térő zene, ami kihallatszik az Őrbódéból. Mi meditációval kapcsolatos tanácsokkal nem tudunk ellátni Téged, de addig amíg az Őr visszatér ide a blogba, gondoltuk bemutatjuk Neked ezt a szép zenét, amit mostanában hallgat megállás nélkül ."





A Szent Bernát Hegyek Üdvözletével
Balu és Roy

ui: Egy kézzel írott kis cetlit még kidugott az Őrbódé ajtaja alatt a küszöbnél. Az állt rajta, hogy a Meditatív Szombatok Pécsen -re mindenképp megy, és a Csakratöltés Felsőfokon gyakorlása lesz a programon!