2010. szeptember 12., vasárnap

Az amatőr színésznő "ŐrAngyala", és meditációs tapasztalata

A mostani videóban, a Meditatív Szombatok Pécsen című programsorozat, egyik rendszeres résztvevőjével láthatsz egy kis beszélgetést. Szóba került a személyes "ŐrAngyala", aztán az hogy mitől "rettegett" eddig, és ezt hogyan oldotta föl egy különleges meditációs program. Elmeséli majd azt is, hogy a színpadon és az életben hogyan is segíti Őt a meditáció, szóval egy igazán kellemes, és egyben nagyon tanulságos kis beszélgetést nézhetsz most meg!



FONTOS! - a videóban említett, Budapestről érkező hölgyek, akikkel azon a bizonyos program után váltottam pár szót, kérem mindenképp írjatok nekem egy emailt, mert szeretnék pár kis "ajándékot" Nektek átküldeni. Nagyon örültem hogy találkoztunk, és ugyanannyira sajnáltam hogy nem sikerült ott akkor jobban megismerkedni, többet beszélgetni, de hát előbb-utóbb csak megtörténik majd! Mégegyszer, nagyon örülök hogy a Sors, mégha csak egy ilyen röpke pillanatra is, de összehozta életünk útjait, úgyhogy légyszi tényleg küldjetek egy emailt! Köszi!




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

BLOGELŐZETES: A következő blogbejegyzésben egy németországi, valódi Tőzsdecápa gondolatait olvashatod! Bár nem tudom hogy ez Jóhírnek, vagy NemJóhírnek számít Neked, de egyáltalán nem a pénzről lesz szó! (-: