2010. január 25., hétfő

Pécs meditáció

*************************************************************************
Ez a programsorozat 2012 őszén befejeződött

De most könnyedén kipróbálhatod a meditációt,
így akár itt a monitor előtt is! Klikk ide >>>

************************************************************************

(A plakát nagyításához, klikk a képre)


-------------------------------------------------------------------
Miért érdemes eljönnöd a programra,
és résztvenni a közös meditációkon?

-------------------------------------------------------------------
- Új, és semmihez sem fogható erővel tud feltölteni a közös meditáció élménye! Honnan meríthetnél igazán feltöltő, amolyan lélekerősítő energiákat és új lendületet, ha nem egy ilyen közös meditációból?

- Magabiztosabban, türelmesebben, ezáltal sokkal bölcsebben tudsz majd Te is szembenézni a magánéleted, és a hivatásásod kőkemény kihívásaival! Miért hagynál ki egy ilyen lehetőséget, amiben a személyiségedet, ezáltal az egész életedet is erősítheted és csiszolhatod? A Gyémánt már most is benned van, csak felszínre kell tudnod hozni! Ebben fog segíteni ez a meditációs programsorozat!

- A világunk, a maga módján egyre őrültebb! Ahhoz, hogy megtanuld megvédeni magad a felpörgött világ őrültségeitől, a mindenhol előforduló "Energia Vámpír" típusú kollegától, szomszédtól, rokontól vagy éppen közlekedési utastárstól, (úgy, hogy Te a lehető legkevesebb energiát veszítsd!) ahhoz bizony tökéletes hely, egy ilyen meditációs programsorozat!

Megtanulhatod egyre finomabban érzékelni, és kezelni tudni
a Rád leselkedő "energiaelnyelő veszélyeket"! Ráadásul mindezt teljesen ingyen! Könyveket, és "kihagyhatatlan CD-ket" sem akar majd senki Rád sózni! No pénz, no elkötelezettség! Nem veszthetsz semmit, csakis nyerhetsz ezáltal!

- Egyre ingerültebbek, türelmetlenebbek, feszültek, agresszívak, vagy éppen letargikusak vagyunk. A világ, a bizonytalanság és a kétségek érzését táplálja bennünk egyre keményebben. Te miben látod a megoldást?

--------------------------------------------------------------------------
Mi is fog történni, a "Meditatív Szombatok Pécsen"
című programsorozaton?

--------------------------------------------------------------------------
A legnagyobb hangsúly, már az elejétől kezdve a meditáció gyakorlati megtapasztalásán, és a hétköznapokba való átültetésén lesz. Könnyen megtanulható gyakorlatokon keresztül fogunk elindulni az alapoktól, az egyszerű légzőgyakorlatoktól a mélyebb, mantrákkal, és az alaplemekkel (tűz, víz, föld...stb) elősegített, intenzívebb meditációkig.

Lesznek elméleti részek is. A csakrák, energiaközpontok világától, a Nagy Mesterek tanításán keresztül, az Isteni Inkarnációk útmutatásán át, az életünk teljesen hétköznapi eseményéig. Pl. ...tudtad, hogy a háztartásod állapota, az életedben betöltött szerepeid, a múlthoz és jövőhöz való viszonyodnak, mind-mind köze van a csakráidhoz, azaz az energiaközpontjaidhoz? Ezeket át fogjuk venni A-tól, Z-ig!Ráadásul minden alkalommal lesz videózás is, ami éppen az adott témához fog kapcsolódni, az adott terület jobb, és alaposabb megértésében fog segíteni!

Mindvégíg az lesz a fókuszban, hogyan tudjuk életünket egy sokkal harmonikusabb,tudatosabb, bölcsebb, és igazán emelkedett, boldog állapotba hozni! Végülis ezért jöttünk a földre hogy így éljünk, nem?!

--------------------------------------------------------------------
Egy dologra kérlek, de ezt gondold át NAGYON!
Most szigorú leszek, bocs!

--------------------------------------------------------------------
Ha ezután az ajánló után Te most azt érzed, hogy valóban nagyon tartalmas, és igazán hasznos lehet ez a programsorozat, és valószínűleg sokat kaphatnál tőle, az életed több területén is segíthetne, DE...

...messze van
...nincs időd rá


Akkor azonnal gondolj át most pár dolgot az életedben!!!

MESSZE VAN?
Időben, vagy összegben?

Hetente hány súlyos órát töltesz el teljesen haszontalan fecsegéssel emaileken, chaten, skypon, telefonon? Hetente hány órát töltesz el, teljesen haszontalan netes és televíziós műsorok bambulásával? Hány órát lop el az életedből hetente az, hogy nem akarsz szembenézni életed valódi kérdéseivel, feladataival, és pusztán pótcselekvések fárasztó sorozataival töltöd ki a napjaidat? Hetente hány órát panaszkodsz, nyavalyogsz, és szidod a Sorsot, miközben lehetőségek százai mennek el melletted, mert homokba dugod a fejedet? Hány órát tesznek ki mindezek, hétfőtől vasárnapig?

Mennyi az az összeg, amit hetente olyan dolgokra költesz, amelyek teljesen feleslegesek, károsak, haszontalanok, vagy végül a kukában kötnek ki? Hány ezer forint megy el arra, hogy a káros szenvedélyeidet kielégíted, vagy hogy azokba az órákba besúvassz valamilyen teljesen felesleges programot, amikor "nem tudsz magaddal mit kezdeni"? Sorolhatnám még, de szerintem érted hogy miről beszélek.

Ezek után gondold át, hogy ez a program lesz az, amitől sajnálod kéthetente, azt a pár ezer forint utazási költséget, és azt pár óra szabadidőt rászánni, hogy életed legcsodálatosabb, és leghasznosabb* "utazásán" részt vegyél?

*leghasznosabb: mondj hasznosabb és csodálatosabb dolgot, mint önmagad megismerése, és a Benned lévő Igazi Békesség felfedezése!

Ha ezek után még mindig úgy döntenél, hogy ígéretes a program, de Te mégsem jössz, nincs harag. Türelmes vagyok, és megvárlak. Megvárom amíg bízni fogsz, és fontos lesz ez Számodra. Ha nem most, akkor majd találkozunk máskor. Mivel Te most itt vagy, és ezt a blogot olvasod, valami azért már "mocorog" Benned is, tudom. Előbb utóbb valószínű felszínre jön, és helyet kér majd magának az életedben. Akkor is itt leszek, és a "kolostor kapui" is nyitva lesznek. Megvárunk.

Ha döntöttél, és mégiscsak úgy alakítod két hetente a szombat délutánjaidat hogy velünk tartasz, akkor üdvözöllek, találkozunk Pécsen, gyere, és
MEDITÁLJUNK EGYÜTT! (-:




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Kb. másfél évvel ezelőtt szerveztem hasonlót, bár jóval kissebb lélegzetű programsorozatot. Alig vártam már, hogy a Sors mikor mutatja az új lehetőségeket, az új irányokat, hogy mikor is, és merre is, és hogyan... Most eljött az idő, ugyhogy izgatottan várom, hogy mi is fog belőle kibontakozni! Gyere el, szemléljük együtt! (-: