2009. december 3., csütörtök

Egy szörnyű tragédia története

---------------------------------------------------------------------------------
A hűlyeség határtalan, pláne a "Spirituális Fekete Piacon"!
Óvakodj a helyi zsebesektől, nepperektől, és tudd,
sokkal "keményebb arcok" is megfordulnak ezen a területen!

---------------------------------------------------------------------------------

Avagy, az okos ember tanul a saját hibáiból, a buta még a sajátjából se, a bölcs pedig mások hibájából is tud tanulni!

Légy Bölcs, és csak azt figyeld a történetben, mi az amit Te megtanulhatsz, mi az amire érdemes ügyelned!

Természetesen semmi sincs véletlenül, úgy ennek a szörnyű tragédiának a résztvevőinek az életében is ez, VALAMIÉRT történt! A sorsunk, a karmánk kikerülhetetlen, és minden azért történik hogy megtanuljunk valamit! Felfedezzük azokat a dolgokat, amelyekre a Sorsunk "kér" minket! Eljussunk oda, ahol van a helyünk, és megtegyük azt, amit kell! Néha ez nehézségek árán megy.

Az élet minden rezdülésében, minden apró, és nagyobb szituációban vannak Fő illetve mellékszereplők. Én, és szerintem az olvasók legnagyobb része, ennek a mostani, igazán brutális történetnek, csupán mellékszereplői, szemlélői. De ez se véletlen! Nem véletlen hogy az én, és most már a Te figyelmedbe is belekerül ez az eset! Lehet hogy ismered is, hiszen azért ez alaposan bejárta a médiát, de most újabb fordulat van az eseményekben! Szóval olvasd el a teljes cikket a legelejétől a legvégéíg alaposan (!!!) és vond le belőle azt a tanulságot, ami épp Neked szól! (...ha van ilyen...)

A FÉNYEVŐ története itt >>
(gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom!)



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Ismered Hesse Üveggyöngyjátékosait? Legközelebb velük jövök, és a könyv egyik legszebb részével. Azzal, amiben elhangzik a mű egyik legtanulságosabb mondata! Pedig csupán 3 szó! Na most megyek, mert Roy és Balu kollegák már várnak a kertben!

(nagyításhoz klikk a képre)