2009. október 22., csütörtök

Nemzetközi sahaja jóga találkozó 2. rész

Most kiderül hogyan kapcsolódik a sok sör és az alkohol az elégedettséghez, és hogy mi is az a korábban említett ajándék, aminek Te is a részese vagy!

Az előző bejegyzésben, már láthattál pár videót, amit az olaszországi, nemzetközi sahaja jóga találkozón vettem fel. Most is két kisfilmet nézhetsz meg, amiből ráadásul az egyik, egy rövid kis interjú, egy rég nem látott vendéggel a blogról.


1. kisfilm
Te alapvetően egy nyugodt, kiegyensúlyozott, ELÉGEDETT ember vagy? Ha nem, akkor ez a videó Neked szól! Megtudhatod hogy miért kerüli el az életedet a megelégedettség! Szó lesz pár nagyon könnyű technikáról, aminek a segítségével megalapozhatod magadban ezt az állapotot. Ha ezeket elsajátítod, és rendszeresen használod, akkor sokkal, de sokkal nehezebben fog tudni kiborítani, izgatottá és nyugtalanná tenni Téged az élet! Elégedett emberré fogsz válni!



* * * * * * *

2. kisfilm
Bemutatásra kerül az a különleges ajándék, aminek Te is részese vagy!



* * * * * * *

Végülis aztán hétfőn jöttünk haza, és azóta már meg is válaszoltam a beérkezett kolostoros leveleket. Ha a Tiédet véletlenül kihagytam volna, légyszi küld el újra!

-------------------------------------------------------------------
Az ajándék történetének a folytatása...
-------------------------------------------------------------------

Egyre kevesebb lehetőség van már az utóbbi években, Shri Matajival, fizikai közelségben találkozni. Már nem tart annyi beszédet, és egyre rövebb ideig tartózkodik a közös meditációkon. Szerintem ez azért van, mert ezáltal is segíti a figyelmünket, hogy egyre inkább a "finomabb szintek" felé "húzzunk". Azaz a kérdéseinkre és a problémáinkra a megoldást, a finomabb szintű vibrációk világában, a meditációs "térben" keressük. Ezáltal Shri Mataji erejével, figyelmével, energiájával, és vibrációival is már egyre inkább ezen a "szinten" kell keresnünk a kapcsolatot.

Ennek ellenére, a vasárnapi közös nagy meditációra mégis eljött (fizikailag is). Ott volt végig. Beszédet nem mondott. Együtt volt velünk a Diwali Puján. Mondtunk mantrákat, meditáltunk, és énekeltünk. Sok-sok lámpa és fény volt. A figyelmünk nagyon erősen a meditáción volt. Az esemény végén Shri Mataji fogadta az ajándékokat.

Átadtuk mi is a könyvet. Ez az ajándék "átadás", nemcsak "fizikai szinten" történt meg, hanem "finom szinten" is. A lehetőségekhez képest viszonylag sokáig volt Shri Mataji előtt a könyv. Ezáltal az egész Magyarország, az emberekkel, a tájakkal, városokkal, falvakkal, állatokkal, növényekkel, épületekkel együtt. Felajánlottuk Mindannyiunkat a Mesterünknek! Ennél többet nem is tehetünk. A világosság, a fény, a tudatosság, az öröm, a béke, és a szeretet járjon át minket egyre inkább!




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.