2009. július 14., kedd

40 éve szájtátva figyelték milliók, amikor...

...egy olyan esemény történt az emberiség életében, ami kikerülhetetlen nyomot hagyott a történelemben. Pont egy hét múlva, 21-én kedden lesz a 40-ik évfordulója. Más megvilágításból olvashatsz majd itt róla mint ahogy eddig a történelemkönyvekben, és a hírekben megjelent. A lélegzetelállító teljesítmény mellett, megláthatod a másik oldalát is.

Annyit segítek, hogy ez kis lépés volt egy embernek, de nagy lépés az emberiségnek! Jövőhét kedden, már több mindent is megtudhatsz erről itt a blogon!

* * * * * * * * * * * * * * * * * *
...EGERÁG BESZT OF...
* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hoztam pár képet, az egerági, Keleti Népek Fesztiválján eltöltött hétvégénkről:

MEDITÁCIÓS SÁTOR

Itt fogadtuk a lelkes érdeklődőket, közös meditációra, beszélgetésre, ismerkedésre. Az örökzöld tanulságok helyszíne! (-:
Jó látni, hogy egyre nyitottabbak az emberek. Egyre inkább érzik, micsoda szükségük van a belső békére, a meditációra, egy olyan dologra, amivel rendbe tudják önmagukat hozni belül.
Nagyításhoz, klikk a képre!

* * *

CSOPORTOS MEDITÁCIÓ

A fesztivál mindkét napja, reggeli közös meditációval kezdődött. Aztán a táncelőadás közben is volt, egy szinpadról vezetett meditáció. Mintha megállt volna minden.
Csönd és békesség. Közösen, együtt kerültünk a Jelenbe. Nagyításhoz, klikk a képre!

* * *

INDIAI KUCHIPUDI TÁNC

Zsuzsa fantasztikus táncdarabokat hozott Indiából. Különböző Istenségek történeteiről szóltak a táncelőadások. Igazi kuriózum, igazi művészi csemege.
Nagyításhoz, klikk a képre!




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ne feledd, jövőhét kedden kiderül itt a blogon annak a bizonyos kis, illetve nagy lépésnek a története. Kiderül hogy miről szóltak eddig a híradások, erről az óriási eseményről az emberiség életében, viszont mi az, amit figyelmen kívül hagytak! És mivel ez egy meditációs blog, természetesen azt is megtudhatod, hogyan is kapcsolódik ez az egész történet a meditációhoz, és a spiritualizmushoz. Mit is szimbolizál, és hogy mire is érdemes odafigyelned ezzel kapcsolatban!

Jövőhét kedden érkezik!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén