2009. június 15., hétfő

Videó üzenet a meditációs táborból! - 3. (interjú)

Laci szavai Mesterünkről, a Spirituális Anyánkról, Shri Matajiról:

"...elég akár egy fényképet látni Shri Matajiról, egy videófelvételt. Ezek a vibrációk ugyanolyan intenzitással hatnak a jelenlevőre, tehát a figyelőre, a nézőre, mint hogyha személyesen jelen lenne.

Az hogy milyen az Ő személyes jelenléte, az nagyon nehezen szavakba önthető. Mindenkinek más a tapasztalata. És ez a saját személyiségéből fakadóan, a saját problémáiból fakadóan adódik, ez a más és más tapasztalatnak az átélése..."


Nézd meg a teljes beszélgetést itt:




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Közös meditáció a frisslevegőn
Ajánlom Számodra is ha tudsz, menj ki a friss levegőre, a természtbe meditálni! Nagyon erős, nagyon feltöltő. A hétvégi szemináriumon is volt, hogy közösen, sokan együtt meditáltunk kint a szabadban. Nagyításhoz, klikk a képre!




Meditáció a víz elemmel
A természetben történő meditálásnak egy másik nagyon kellemes verziója, ha segítségül hívod a VÍZ elemet! Erről a későbbiekben készítek majd egy kis videót, hogy otthon hogyan érdemes ezt megcsinálni. Egyelőre ha találsz egy folyót, vagy tavat, ülj le a partjára, és add át a víznek az összes problémádat, nyűgödet, és gondolatodat! Figyeld a légzésedet, a madárcsicsergést, a falevelek sustorgását, lazíts, és csak meditálj... Nagyításhoz, klikk a képre!

Nézd csak micsoda táj! Tökéletes helyszín az olaszországi szemináriumhoz!


A magyar csapat Shri Mataji házánál
Ezek mindig nagyon megható, felemelő, és igazán spirituális pillanatok, amikor Shri Mataji kertjében, vagy éppen házában tölthetünk el hosszabb-rövidebb időszakot. Minél inkább felismered Shri Mataji igazi NAGYSÁGÁT, üzenetének erejét, annál inkább átérezheted milyen lehet ott lenni, akárcsak egyszer is az életben.

A képen lévő magyar csapaton belül, a napszemüvegesek alkotnak még egy szűkebb közösséget, az egy háztartásban, házaspárként élőkét! (-:
Nagyításhoz, klikk a képre!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Térjünk vissza a szemináriumon készített videósorozat hetedik, és egyben utolsó fejezetéhez. Remélem tanulságosak voltak Számodra az előző videók, és találtál benne új, és hasznos dolgokat, amelyeket megfogadva könnyebbé válik a Létezés, és vidámabb lesz az Élet! (-:

És mindezek mellett már Te is, azok közé a "tűnődők" közé tartozol, akik bizony már egy sokkal meditatívabb tekintettel szemlélik életük folyását...

Részlet a videóból:

"....ennek a finomenergiarendszernek, ennek a finomrendszerben áramló Szeretetnek valahogy ki kell fejeződnie, és ez maga az anyagi valóság. Tehát ebben fejeződik ki. Tehát a Szeretet, akár lehet mondani hogy olyan, mint egy rózsa, ami ugye először kis zöld bimbó formában jelenik meg, és utána kibontakozik...."






Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen kérdéseid, vagy véleményed lesz ezután az elmúlt napokban közzétett, háromrészes, videó-fényképes, szemináriumi beszámoló után! Milyen gondolatokat váltott ki, és hogy milyen érzések merültek fel Benned, miközben ezeket nézted?
Itt az új "szlogen":

Csak Bátran!

Ide várom a kérdéseidet, meglátásaidat:
kolostorore@gmail.com

Hamarosan jövök a következő bejegyzéssel, melynek címe:
"A kisdobos, és a hosszú meditáció története"