2009. május 26., kedd

ÖRÖM-dózis! Kérsz?

--------------------------------------------------------------------------------
Harmatkönnyű kis gyakorlat, a napi Örömadag megszerzésért!
--------------------------------------------------------------------------------

Egy Kecskemét melletti településen jártam vasárnap. Az egyik jógi társunkhoz voltunk hivatalosak, vendégeskedés ügyében. Kb. 30-40 -en lehettünk. Voltak fiatalok, és idősebbek is. Közös nevezőként, mindannyiunkban a Sahaja Jóga Meditáció iránti "rajongásunk" volt.

Voltak nagy beszélgetések, közös meditációk, és az igazán szuper dolog, a közös ÉNEKLÉS is! (-:

Annyira fantasztikus az ilyesmi, hogy elmondani nem tudom! Csodaszép Szent Dalok éneklése teljes szívből... legyen az gyorsabb, lassabb, ilyen-olyan-amolyan... igazán felemelő volt...

Spontán "zenekar", a kert egyik sarkában:


Nagyon meditatív, és igazán örömteli tud lenni!
Az ember abszolút a Jelenbe kerül, megnyílik a Szív, és teljesen átjárja Lényét, a nagybetűs ÖRÖM. Sőt nem is az hogy átjárja, hanem teljesen EGGYÉ válik Vele... (-:

Most jön a lényeg!

Ezt kipróbálhatod Te is otthon, akár most!

A www.jogameditacio.hu , Meditációs Portálon az egyik legnépszerűbb énekes zene az, amelyikről az egyik olvasó így írt:

"...a többedik meghallgatás után már kezdtem dudolni, énekelni és egyre jobban éreztem hogy megtelek örömmel jó kedvvel, boldogsággal.
Azóta naponta többször meghallgatom amikor csak tehetem éneklek is vele és erőt energiát ad. Részemről ajánlom mindenkinek, aki csak egy kicsit is borusabban látja a világot mint kéne...."


Ezt az igazán vidám kis könnyű dalt Te is megtanulhatod, hiszen a szöveg is ott van vele.

Egész egyszerűen csak hallgasd meg többször, vedd át a ritmusát, dúdold, énekeld, tapsolj, vagy bármi ilyesmi, ami csak jólesik, és meglátod milyen könnyedén fog öledbe hullani, az elengedhetetlen, napi ÖRÖM adagod!
Az a fajta dózis, ami mellékhatások nélkül segíti az életedet!

VIDÁM dal, egy vidámabb, és boldogabb életért itt >>

Isten hozott a spiritualitás, komolykodásoktól, merevségektől, és feszültségektől mentes, szeretettel, és derűvel teli birodalmában!




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Lábadozik a Laptop. Most már erről jelentkezem. Feltöltötték új programokkal, szoftverekkel, ezekkel ismerkedem most.
Hamarosan jövök a legújabb bejegyzéssel, melynek címe:

"Hogyan forintosíthatod a meditációdat?"

Én nagyon bízom benne, hogy a meditáció, az életed "anyagias" oldalát is rendbe fogja hozni! Pár nap, és már olvashatod is hogyan!