2009. április 15., szerda

Szíverősítő meditáció, különleges meglepetéssel!

A meditációs gyakorlatok kedvelőinek, a kellemes zenék rajongóinak, és még az angolnyelv lelkes tanulóinak is nagy segítségére lesz ez a mostani bejegyzés!

Na de vegyük csak szépen sorjában.

Korábban már idéztem egy cikket, amiben bemutatják hogy világszerte micsoda méreteket öltenek, a szívvel kapcsolatos egészségügyi problémák

Ez is az egyik inspirálója volt annak, hogy egy olyan anyagot készítsek, és egy olyan anyagot tölthess le innen, amivel akár mindennap tudsz meditálni. Olyan anyagot amiben például kifejezetten szívcsakrához tartozó spirituális dalok, gyakorlatok, és szent énekek vibrációi töltsenek fel, akár mindennap!

Ha még nem meditálsz rendszeresen, akkor most adj egy próbát magadnak (...és a szívednek!) és most egy hétig minden este, és/vagy reggel, 20-30 percet szánj erre a feltöltődésre. Figyelj oda hogy ne hagyj ki egy napot se. Erősítsd magad ezzel a meditációval. Nyisd meg a szíved, engedj utat a benned szunnyadó békességnek, ne ülj fel a világ stresszére, hanem találd meg önmagadban a Béke Szigetét, és látogass oda naponta.... nem fogod megbánni...

Az utazásodhoz találsz itt egy 32 perces hanganyagot,
könnyű kis gyakarolattal, némi instrukciókkal,
meditációval, és csodaszép zenékkel >> <- próbáld ki most!

Hallgatáshoz - Bal klikk
Letöltéshez - Jobb klikk, mentés másként



* * * KÜLÖNLEGES meglepetés * * *

Ha tetszett az előző meditáció, megérkezett a béke, megnyugodott és megnyílt a szív, messze kerültek az ingerültségek, közeledsz a Jelen Pillanat Öröméhez, és szívesen folyatnád még a gyakorlatot, ahhoz is hoztam egy anyagot.

Ha gondolod, nem is feltétlenül kell ezt egymás után hallgatni, lehet akár egyik nap az egyiket, másik nap a másikat... ahogy jólesik... (-:

Ezt az anyagot, külföldi sahaja jógik szerkesztették. Ezen nincs, az előzőn hallható "vezetett meditáció", viszont jobb minőségben találhatóak rajta, igazán csodálatos spirituális zenék. A 29 perces felvételen több dal, és zene hallható. Azért olvashattad a blogbejegyzés elején az angol nyelv tanulóinak való lehetőséget, mert itt ezen a felvételen hosszabban is hallható, a Sahaja Jóga Meditáció alapítójának, Shri Matajinak a szavai. Egyszerű, könnyen érthető angolt használ.

Persze túl az angol nyelv gyakorlásának hasznosságán, érdemes minél többet is hallgatnod Shri Mataji szavait, hangját, videóit, mert egy nagyon finom vibráció árad belőle, amit a benned lévő kundalini energia érzékel. Még ha nem is érted mit mond, már "csak" azért is érdemes közben meditálva hallgatni, mert feltölt.

KÜLÖNLEGES, meglepetés hanganyag itt >>

Hallgatáshoz - Bal klikk
Letöltéshez - Jobb klikk, mentés másként


Kellemes meditációkat, nyugodt, békés
és örömmel teli napokat kívánok Neked!


Remélem "rongyosra" hallgatod a hanganyagokat,
és segíteni fogják az életedet, a mindennapjaidat,
az egészségedet, a kapcsolataidat, szóval nemcsak a
Te, de az egész környezeted életét is!

Ha ez így lesz,
akkor ne habozz továbbküldeni másoknak!


Osszuk meg minél több emberrel, hogy végre már igazán jól
érezhessük magunkat a bőrünkben, és az egész életünkben!

Adjunk minél nagyon teret a meditációnak, a harmóniának,
a mindentől független, és mindenen áthatoló szeretet erejének!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Mindezek mellett, azért meg ne feledkezz
a meditáció kőkemény buktatóiról!
A TV-s példa a kedvencem benne ;-)