2009. március 28., szombat

Mitől hányt a parlament előtt Hétköznapi Hugó?

Rókakoma

Egyre nehezebben viselte már Hétköznapi Hugó a politikát. A kis, a nagy, a hazai, és a nemzetközit egyaránt. Nem voltak már illúziói. Egyik reggel a parlament előtt olyan rosszullét fogta el, hogy egész egyszerűen odahányt. Egy pillanatra megilletődött, szégyenkezett, félt is kicsit hogy megbüntetik. Gondolta feltakarítja, de aztán "róka-komának" a szimbolikusságát egyszerre tartotta komikusnak, viccesnek, "népiesnek" úgyhogy eldöntötte, otthagyja nekik, úgy ahogy van.

Megnyugvás

Hugónak eszébe jutott rég nem látott barátja, a Kolostor Őre. Gondolta, ezen a szép tavaszi délutánon, maga mögött hagyva "róka-komát" meglátogatja inkább a régi barátját. A kolostor udvarára érkezve, épp a leveles láda ürítésénél találta régi barátját, az Őrt. Elmesélte neki aznapi kalandját, a gyomra, és a parlament találkozását. Jót nevettek együtt, majd leültek egy padra, egy árnyas fa alá.

A Kolostor Őre is mondta Hétköznapi Hugónak, hogy bizony még a Kolostor udvarára is befújja a szél a híreket, úgyhogy elő-elő fordul, hogy az ő gyomra is bizony "rendetlenkedik". Viszont említette Shri Matajit Hugónak, hogy bizony Ő már többször beszélt ezekről a dolgokról. Hugó érdeklődve figyelte, aztán megnyugodott. Érezte hogy szépen alakulnak ezek a dolgok, csak "szem" kell hozzá.

TITKOS "rendszerváltás"

A Kolostor Őre emlékeztette Hugót, hogy figyelje csak meg önmagát, mióta meditál, hogyan változott meg, hogyan alakultak át a szándékai, vágyai, és az egész környezet! Igen, Hugó belátta, hogy még ha csak pár éve is zajlik benne, és körülötte ez a folyamat, de igazán lényeges dolgok történtek. Tovább folytatta a Kolostor Őre, hogy képzelje el Hugó ezt az egész változást a társadalom szintjén. Hugó elképzelte, és el is mosolyodott... Szép képeket látott... (-:

A Kolostor Őre aztán visszakanyarodott Shri Matajihoz, hogy Ő megmondta, hogy az Átalakulás Korában, ebben a mostani korszakban nagyon intenzív események lesznek! Az Igazság felszínre fog kerülni! Minden hazug csaló le fog lepleződni. Minden ennek a szolgálatába fog állni. A technika, a tudomány, az emberek figyelme, szóval minden. Hugó picit azért mindig is furcsálta a Kolostor Őrét, amikor kezdett átváltani "spirituálisba", és előjött a kundalini energiával, hogy az is ezt a folyamatot segíti elő, de be kellett látnia, hogy ez zajlik.

A földön, az egyre erősebb vibrációk az irányába terelik a dolgokat, hogy az IGAZSÁG egyre inkább felszínre jön. Hugó belátta, hogy ha csak visszanéz 20-30 évvel korábbra, akkor még sokkal inkább a mélyben maradtak a dolgok, nem kaptak igazán GAZ tettek nyílvánosságot, nem tudta az emberek nagyon nagy része. Sejthették, de nem volt kimondva, nem jött felszínre. Viszont az azóta eltelt évek alatt felerősödtek ezek a folyamatok. Igen a Kolostor Őre belátta Hugónak azt, hogy még mindig sok minden van a felszín alatt, de megnyugtatta, hogy ne aggódjon, úgy tűnik ezekben a folyamatokban mára már mintha TURBÓra kapcsolt volna az IGAZSÁG, és egyre több helyen, egyre több szituációban bukkan fel. Legyen az egy egyszerű kis hétköznapi történet, vagy kontinenseket érintő változás.

Ez a változás az, ami az egész rendszert alapjaiban fogja megváltoztatni! Az egész emberiséget! Belülről fogja átalakítani az embereket. Az érzéseket, a gondolatokat, a szándékokat, a vágyakat, a célokat, a miérteket, és a hogyanokat...

Hugó örül

Beszélgetésük a fa alatt a padon, már az estébe folyt. Az Őrnek lassan zárnia kellett a Kolostor kapuját, Hugót pedig várta a város. Hazafelé nyugodtnak érezte magát a lelkében... Érezte Shri Mataji szavainak a súlyát. Érezte önmagán is a változást, és most más szemmel is nézett már a társadalomra. Látta még mindig a szennyet, a fertőt, viszont egyre inkább kinyílt a szeme, és a figyelme arra az átalakulásra ami zajlik. Párhuzamosan ahogy benne is megnyilnak a dolgok, kinyílik a szeme, utat kap a tudatosság, érik a Béke, az Öröm, és a Szeretet, ugyanezt látja most nagyban, a társadalom szintjén is.

Megörült ennek, mert érezte, hogy a mélyben most már tényleg egyre többen érzik ezt, akár ezen a tavaszi estén is, és a világ, mintha szépen lassan levedlené ezt a bőrét, a bűn és a hazugság ruháját, és valami sokkal szebb, valami sokkal nagyszerűbb van kibontakozóban, születőben. Nagyszerű érzés volt, és érezte, hogy a ma esti szokásos meditációja, már egy újabb értelmet kap, egy újabb dimenziót nyit meg számára. Így bandukolt hazafelé, fütyörészve és vidáman, hiszen tudta, gyomrát ezek után már nem fogja felborzolni a "tisztelt ház".



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.