2008. július 28., hétfő

Mátraházán jártunk

Csodálatos szombatot tölthettünk, egy festőien szép helyen.

Meditációs Portálunkon rendszeresen tájékoztatjuk a meditáció iránt nyitott embereket az újdonságokról, érdekességekről, és sok-sok hasznos dologról a heti hírleveleinkben.

Kiderült hogy az egyik lelkes olvasónk a főszervezője annak a rendezvénynek, amelyik az ország egyik legmagasabb, és legcsodálatosabb pontján, Mátraházán kerül megrendezésre.

75 éves lett a hegyekben lévő gyógyszanatórium, és ennek örömére, egy egész napos fesztivált rendeztek, ami teljes mértékben az egészségről szólt. Volt tai-chi, koleszterin mérés, sok-sok egyéb egészséges témakör, és természetesen MEDITÁCIÓ is!

Erre kértek fel minket, hogy egész nap mutassuk be az érdeklődöknek, mi is az a meditáció. Gyönyörűen sütött a nap már reggeltől kezdve... Szépen lassan berendeztük a sátrunkat, és fogadtuk az érdeklődőket. Nyitottak voltak az emberek, beszélgettünk velük, és még gyakorlatban is kipróbáltuk a meditációt.

Csodálatos volt az egész nap. Gyönyörű napsütés, hatalmas fák, és igazi harapnivalóan friss hegyi levegő! (-:
Nagyon kellemes volt az ottlét!
Felemelő!
Fent a hegy tetején az egész napunk a spiritualitás és a meditáció jegyében zajlott, hatalmas fák árnyékában. Új emberekkel ismerkedtünk, és teljes mértékban a harmónia volt jellemző az egész napra...

Ha jártadban-keltedben találkozol te is egy parkkal, erdővel, egy réttel, vagy egy csodálatoss heggyel, állj meg egy picit, csendesedj el, és vedd át a természet harmóniáját....
Nem fogod megbánni...
(-:



Üdv
Csak Könnyedén
A Kolostor Őre
www.jogameditacio.hu

.